Allt från Tallinn till Vilnius

Panbaltica är specialiserat på resor för både små och stora grupper. Vi arrangerar övernattning och kulturellt program, aktiv semester eller bara ren avkoppling. Detta gör vi i alle de tre baltiska länderna och på svenska. Samtidigt har vi i alle tre länderna medarbetare som kan de lokala språken och som med sin lokalkundskap ger er en reseupplevelse av hög kvalitet. Panbaltica är ett kreativt och dynamiskt team med lång erfarenhet som vill visa er det bästa som Baltikum har att erbjuda.

Panbaltica vill vara mer än en researrangöroch därför kan vi erbjuda er mer än det man normalt förknippar med reseverksamhet. Panbaltica kan bidra med konsulttjänster i ordets vidaste betydelse. Vi hjälper till med etableringen av nya kontakter. Det kan vara yrkesrelaterade kontakter, kontakt med

branschorganisationer, offentliga eller privata institutioner, skolor, idrottsföreninger samt politiska, religiösa och andra organisationer. Om vi inte har löst en liknande uppgift förut antar vi alltid nya utmaninger! 

Exempel på researrangemang i Baltikum